WCT

Els adhseius com a alternativa sostenible

Els adhesius són una eina indispensable que els Enginyers han de tenir en compte a l’hora de pensar, dissenyar i industrialitzar en qualsevol àmbit de la indústria i/o producte.

No hem de crear pensant en el reciclatge: això no és circularitat!. Hem d’anar més enllà. Així doncs, la tecnologia d’unió adhesiva no es redueix tan sols en reciclar: ens aporta quelcom més.

 

 

Reutilitzar:

a) És el procés d’usar un objecte diverses vegades, estenent la vida útil i donant-li nous propòsits en lloc de rebutjar-lo.

b) Redueix la quantitat de residus a abocadors, conserva recursos naturals i energia, i promou la sostenibilitat ambiental.

c) És una pràctica essencial en la jerarquia de gestió de residus, prioritzant la reducció, la reutilització i el reciclatge per minimitzar l’impacte ambiental i fomentar un consum més responsable.

d) Per exemple, emprar flascons de vidre per a emmagatzematge, transformar roba vella en nous articles tèxtils, restaurar mobles antics i donar equips electrònics.

Les unions adhesives transformen el paisatge constructiu amb innovació, eficiència i suposen una nova font de progrés. Res és per sempre i la tecnologia d’unions adhesives ens permet aquesta dualitat: crear per unir i poder separar per reaprofitar.

Sabem que us preocupa perquè no ho teniu. No patiu, nosaltres ja hi treballem i us podem donar el suport més adient.

Desplaça cap amunt