L'empresa

WCT

Al darrere de WCT hi ha una experiència de quasi 75 anys i tres generacions.

El nostre passat es remunta al sector de la fusta i els seus derivats. D’aquí en endavant hi ha una trajectòria que queda avalada per vivències en diferents sectors industrials, recerca, desenvolupament de producte en vers a una millora qualitativa, post industrialització, titulacions, estudis, assaigs i reconeixements.

Contactes, clients i gestions a nivell mundial a més del seguiment dia a dia de l’actualitat tecnològica i industrial a on actuem, reforcen la nostra ajuda i punt de vista en cada projecte en què hem col·laborat i assessorat.

Tot això juntament amb la diversitat de sectors per als quals hem treballat, fan que WCT s’hagi nodrit d’uns coneixements rics i únics.

WCT també és propietari de dues tecnologies industrials que ha desenvolupat en el passat.

 

 

Goinggreen

A WCT ens importa molt el futur del Planeta i l’ús adequat dels materials que la natura ens ofereix d’una manera gratuïta.

La nostra perspectiva sempre ha estat intentar anar un pas per endavant i no tan sols en els aspectes tecnològics sinó també en tot el que es refereix a una millora i ajut al futur.

Així doncs i segons el nostre pensament, un desenvolupament de productes més verds i més sostenibles, són unes de les nostres fites més importants i raons de ser.